Kozijnen / Deuren

Uw bedrijfspand bepaalt mede de uitstraling van uw bedrijf. Bij de ontwikkeling van een nieuw bedrijfspand zal rekening worden gehouden dat het exterieur afgestemd wordt op de huisstijl van het bedrijf. Dit behoort ook tot de mogelijkheden bij een bestaand gebouw. Een eigen identiteit geven aan een zo’n gebouw lijkt lastig, maar is beslist mogelijk. Het is minder kostbaar en ingewikkeld dan de klant denkt.

Een nette uitstraling van uw bedrijfspand is wel het visitekaartje naar de klant toe, de verkleurde kozijnen/deuren helpen daar niet in mee. U heeft zelfs de mogelijkheid om een muurschildering of wanddecoratie toe te passen op uw bedrijfspand wat wij als Flex-Repair voor u kunnen realiseren.

Is uw bedrijfspand uitgebreid door nieuwbouw, of heeft u plannen voor uitbreiding? Laat u dan niet verrassen door het resultaat: de kans is groot dat de kleuren van het oude en nieuwe gedeelte verschillen. Flex-repair lost dit probleem voor u op, waardoor het bestaande gebouw even fris en nieuw oogt als de nieuwbouw.