Kozijnen / Deuren

Flex-Repair beschikt over jarenlange ervaring en kennis voor schadeherstel aan gecoate aluminium kozijnen en deuren. Flex-repair kan deze kozijnen, deuren en ook speciale deuren zoals overheaddeuren op locatie repareren. Om ook hiervoor te zorgen dat deze kozijnen en (overhead)deuren in nieuwstaat hersteld worden, werken wij wederom nauw samen met fabrikanten en leveranciers.

Flex-Repair beschikt over jarenlange ervaring in onder andere de AGF-sector. Ook deze sector ondervindt de hinder van schades aan panelen in koelcellen en andere vakspecialistische ruimtes.

Flex-Repair voorkomt hoge kosten van vervanging van de kozijnen/deuren. Veel voorkomende situaties zijn onder andere inbraakschade op de deur die bij vervanging veel meer kost als reparatie.

Bij verkleuring van uw aluminium kozijnen kunt u gerust Flex-Repair inschakelen om de kozijnen er weer zo gloed als nieuw uit te laten zien.

Bij onderroest schade aan uw aluminium kozijn ontstaan er blaasjes in het laksysteem, als deze weggekrast worden of ten gevolge van mechanische belasting openspringen is corrosievorming zichtbaar.
De oorzaak is dat het vocht de aluminium bereikt door beschadigingen in de laklaag.

Flex-Repair pakt dit probleem aan door middel van corrosie werende grond materialen en een hoogwaardig spuit reparatie laksysteem.