Taxatie

Middels onze aanwezige vakkennis en continue innovatie zijn alle meest uiteenlopende schades aan gevelbeplatingen onzichtbaar te herstellen. Met deze methode blijft de kwaliteit van het ondergrond gewaarborgd. Bij uitvoer van onze schadeherstelwerkzaamheden op zowel gevel- en dakbeplatingen als kozijnen bieden wij garanties oplopend tot 10 jaar conform de garantiebepalingen afgegeven door de fabrikanten.

De schade-experts van Flex-Repair geven een vakkundige beoordeling met betrekking tot de schadeherstelwerkzaamheden en adviseren tevens of de schadeherstel mogelijk is. Indien de grootte en de aard van schade nieuwe beplating eist, brengen onze experts ook in kaart welke consequenties nieuwe beplating kan geven. Hierbij kan gedacht worden aan kleurverschillen. Ook het herstellen van kleurverschillen valt in ons dienstenpakket en onze experts kunnen hiervoor een kosten inschatting maken.

In het taxatierapport brengen de schade-experts een technisch advies uit van het procede van de schadeherstelwerkzaamheden, inclusief de daaraan verbonden kosten. Ons uitgangspunt van de taxaties is het vinden van de meest efficiente en economische oplossing voor de opdrachtgever.

Regelmatig wordt de expertise van Flex-Repair gebruikt voor het uitvoeren van inspecties die betrekking hebben op de staat van onderhoud van gebouwen. Onze taxatierapportage worden tevens gebruikt bij het opstellen van meerjarenbegrotingen voor preventief onderhoud.

Ook ons advies wordt gevraagd bij het restylen van gehele gebouwen met betrekking tot de keuze van kleuren conform de huisstijl. De experts van Top Finish kunnen aan de hand van hun jarenlange ervaringen een objectieve mening geven, waardoor de opdrachtgever een keuze kan maken uit een professioneel kleuradvies.

Een specifiek punt waar onze expertise vaak voor gevraagd wordt, betreft problemen die het gevolg zijn van kleurverschil tussen nieuwe en bestaande panelen. Dit probleem kunnen wij met hoge kwaliteit tegen aanvaardbare kosten en met hoge oplossen.

Desgewenst zijn wij u graag van dienst met een professioneel advies.