Gevelpanelen

Schades kunnen ontstaan door corrosievorming of door natuurlijke vervuilingsprocessen. Daarnaast komen schades in de vorm van deuken en krassen veel voor tijdens of vlak na het bouwproces. Beschadigde gevelpanelen zijn zowel onderhoudtechnisch als esthetisch oogpunt voor een ieder onwenselijk. De schade dient hersteld te worden maar de vraagstelling is hoe kunnen de betreffende panelen hersteld worden en kan dit ook voor een aantrekkelijke prijs?

Een gevelpaneel vervangen is vaak kostbaar en is ook niet meer altijd mogelijk. Indien het uitwisselen wel tot de mogelijkheden behoort dan is er vaak sprake van kleurverschillen tussen de bestaande panelen en de uitgewisselde panelen. Flex-repair maakt het wel mogelijk en dit levert voor de klant een praktisch en financieel voordeel op.

Onze technieken zijn gericht op specialistisch herstel van schade op locatie en het voorkomen van kleurverschillen. Onze continue innovatie verbetert onze technieken. Dankzij onze specifieke kennis en jarenlange ervaringen in het vakgebied kunnen wij vrijwel onzichtbaar herstellen. De door ons ontwikkelde technieken is toepasbaar met en op elke kleur en elk type paneel. Ook ouderdom en mate van verkleuring zijn geen beperkende factoren.